Opstart på Natur og Udeliv - bål

 


                                   Opstart på Natur og Udeliv 

      01.12.2021     

I dag gik vi i gang med valgfaget natur og udeliv. Vi blev introduceret af lærerne og fik at vide at vi skulle til at lave mad. Vi fik en regnbueørred, som vi skulle gøre spise klar. MUMS. Vi røgede fisken, lavede grøntsagssuppe, ost, brød og tærte over bålet. Dette var meget spændene, da vi var med til hele processen og endda fik lov til at smage det hele da det var færdig. *Der var heldigvis nogen der ikke kunne lide fisk, så der var mere til os andre 😜

Som der ses på billederne brugte vi forskellige måder for at tilberede vores mad. Vi brugte en gammel heksegryde (hollænderovnen) til at bage brød, kogte vores suppe i et bålkomfur, røgede vores fisk i saltdej, kasperrøjhat og røghavn. Vi var godt i gang med at lave maden på alle de forskellige måder og følte os som rigtige husmødre. 

XOXO Nature Girls










Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Planteholds opstart og det videre forløb

Udviklingsprojekt del 1

Planlægning af praksis afprøvning hos Fjordskolen